top of page

Het handmuseum

Van de mensen met psoriasis krijgt 2 van de 3 ook nagelpsoriasis. Het is daardoor een veel voorkomende ziekte. Een biofarmaceut, kwam daarom met een uitbreiding van haar huidige psoriaslabel, uniek in Nederland, bewezen effectief voor nagelpsoriasis. Wat onder de aandacht gebracht moest worden bij dermatologen tijdens de dermatologendagen. Een beurs die jaarlijks plaatsvindt.

Handenmuseum
Onze handen zijn ons veel waard, ze vervullen al eeuwenlang een belangrijke functie. Ga maar eens na hoe vaak we onze handen bewust en onbewust gebruiken, bijvoorbeeld op dit moment, als je naar deze website kijkt. Voor mensen met nagelpsoriasis is dit een issue. Zij schamen zich voor hun handen.

 

Om meer aandacht te vragen voor het probleem nagelpsoriasis en wat dit voor invloed heeft op patiënten richtten we een stand helemaal in als handenmuseum. Waar dermatologen verhalen konden lezen en foto’s konden bekijken om zo echt in de huid te kruipen van patiënten met psoriasis. Een opvallende stand tussen alle andere, vaak steriele, stands van de Medische wereld.

Om Dermatologen uit te nodigen een bezoekje te nemen aan de stand stuurde we ze een mailing met daarin informatie over het medicijn en een toegangsticket voor het museum.

mock up mailing met ticket voor.jpg
mock up mailing met ticket .png

Bureau: Happy & Healthy

bottom of page